Materiaal

Welk materiaal heb je nodig om te starten op school?

Een vraag met verschillende antwoorden omdat dit afhankelijk is van de groep waarmee je wil werken en het budget dat je krijgt.

Je moet misschien keuzes maken; waar zullen we het eerst in investeren? Contacteer me gerust om advies te vragen! Moet je een voorstel indienen bij de directie of ouderraad, ook dan wil ik je met raad en daad bijstaan.

Waar koop je het best je materiaal… wie levert snel, wie niet of wie stelt je geduld op de proef? Ervaringen hiermee kan ik delen 😉
Wat kan je zelf maken? Is een schaakbord schilderen op de speelplaats interessant?

Zoals je kan zien op onderstaande foto’s heb ik al heel wat doeken uitgeprobeerd. Stuur me gerust je eigen tips door, zo helpen we elkaar!

Wat is noodzakelijk en wat is een meerwaarde?

Als ik een bijscholing geef, breng ik heel wat materiaal mee zodat je prijs-kwaliteit zelf kan beoordelen en kan bekijken wat best bij de noden van jouw school past. Ik heb grote, middelgrote en supergrote schaakborden, zelfgemaakt materiaal en aangekocht materiaal. Schaaksymbolen om op Tshirts te strijken snij ik zelf met mijn dochters 🙏 😘 plotter machine en wil die gerust voor je uitsnijden.

Schaak symbolen in flockfolie om op T-shirt te strijken.

Deze kroontjes zijn gemaakt van fleece stof met een velcro rand. Ze zijn verstevigd binnenin met een dampkapfilter. Om de kroon op maat te sluiten rond het hoofd, zijn er velcro stroken aangebracht. Let erop dat de zachte kant overlapt (m.a.w. dat de kant met de stekeltjes niet in de haren van het kind kan kleven).